Sus

FILTRU MAGNETIC  MG1 3/4 30700500

DETALII

Filtrul MG1 RBM magnetic pentru centrale termice ,este soluția pentru eliminarea particulelor de rugină și nisip care se formează în interiorul instalației, datorită coroziunii și depozitelor acumulate, elimina fenomenul de magnetita ce poate deteriora rapid schimbatoarele de caldura din inox sau cupru.
Elimina magnetita si indeparteaza rugina in proportie de 100%
PRINCIPIUL DE FUNCTIONARE: Prin actiunea continua si constanta filtrul magnetic colecteaza impuritatile prezente in instalatie impiedicand circulatia libera a acestora evitand astfel uzura si deteriorarea componentelor instalatiei , pompe , vane , schimbatoare de caldura. MG1 exercita o actiune constanta de protectie a cazanului.

UTILIZARE: Este recomandata instalarea MG1 pe retur la intrarea in centrala pentru a o proteja de toate impuritatile vehiculate in instalatie, chiar de la punerea in functiune. Multumita dimensiunilor compacte isi gaseste aplicatie chiar sub centrala. La instalatiile domestice unde spatiul de montaj este limitat un denisipator magnetic de calibru mai mare nu poate fi aplicat.

GRADUL DE FILTRARE: MG1 elimina particulele magnetice si nonmagnetice ce pot provoca pagube instalatiei chiar din prima zi de functionare. Pasajul continuu al fluidului prin filtru in timpul functionarii normale a sistemului in care este instalat duce treptat la eliminarea completa a impuritatilor de orice fel

Specificatii Tehnice:

  • Fluid compatibil: Apa, apa + glicol
  • Presiune max. de lucru: 3 Bar
  • Racord : 3/4''
  • Temperatura de lucru: 0÷90°C
  • Grad de filtrare: 800 μm 

INFORMATII SUPLIMENTARE

Producator Rbm

ETICHETE PRODUS

Foloseste spatii pentru a separa etichetele. Foloseste apostrof (') pentru fraze.

Spune propria parere despre produs

Doar utilizatorii inregistrati pot lasa o opinie. Va rugam sa va autentificati sau sa va inregistrati.