Suport tehnic: 0736 100 100
Service centrale: 0728 160 259
Revizie gaze: 0799 009 404

comenzi@euro-instal.ro


Suport tehnic: 0736 100 100


Service centrale: 0728 160 259


Revizie gaze: 0799 009 404


comenzi@euro-instal.ro


Sus

Euroinstal.ro

Logo euroinstal

 

Infiintata inca din anul 1998, firma Euro-Instal  si-a castigat un statut  important in  sectorul instalatiilor, fiind recunoscuta pentru calitatea produselor sale destinate constructiilor civile si industriale. Cu o vechime de peste 14 ani, infiintata ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital integral romanesc, se situeaza  printre  primele firme din  sfera  instalatiilor pentru constructii, fiind certificata ISO 9001 si ISCIR.

Raportul calitate/pret, profesionalismul serviciilor si stocul  generos de marfuri au  ajutat compania sa devina un leader pe piata instalatiilor in zona de vest a tarii cu o retea de 16 magazine si colaborari si livrari in toata tara.

Seriozitatea  companiei, in colaborarile cu clientii, a condus la crearea de colaborari  bazate pe  avantaje multiple:

O gama multipla de produse, care insumeaza peste 20.000 de articole.Stocuri actualizate la zi, pentru a pune  la dispozitie clientilor intreaga gama de produse care asigura buna functionare a unei instalatii termice sau de climatizare la pretul care-ti convine.

Un colectiv format din oameni specializati, gata sa execute cerintele clientilor.Distribuirea produselor si furnizarea lor intr-un interval de timp scurt.Serviciile unui compartiment de service autorizat.Garantie minim 1 an la toata gama de produse.

Pagina de internet www.euro-instal.ro care asigura accesul la informatii, comenzi si vizualizarea ofertelor promotionale.

Preturi accesibile  si produse de calitate superioara.Legaturi permanente  cu clientii interesati de produsele existente in stoc, s-au creat si datorita  profesionalismului de care echipa Euro-Instal a dat dovada de-a lungul timpului. Societatea  se bucura de recunoasterea  calitatii serviciilor atat din partea clientilor multumiti, cat si din partea  altor firme din acest sector, firme concurente.

Compania  Euro-Instal asigura  aditional  clientilor consultanta  gratuita, asistenta  tehnica si servicii de garantie. Prin colaborarea  cu firma Euro-Instal  multi clienti economisesc timp pretios prin achizitionarea  produselor dintr-o singura locatie, nefiind nevoie de o alta deplasare pentru ridicarea produselor sau realizarea altor demersuri.

Societatea Euro-Instal S.R.L.  este  o societate complexa cu un numar  spectaculos  de clienti, care ofera  pe langa serviciul 
ireprosabil de achizitii de produse , si consultanta specializata, fiind astfel un partener de afaceri  ideal si competitiv.

 

Echipa 
Euroinstal.ro